Kívül ropog, belül puha az olaszok szendvicskenyere – így készül a ciabatta
Kívül ropogós, belül légiesen puha, és minden harapásban ott a napfényes Itália ígérete – ez a ciabatta, az olaszok ikonikus szendvicskenyere.
Megmutatjuk, hogyan készül ez az egyszerre rusztikus és kifinomult pékáru, amely méltán lett világszerte kedvenc.
hamuesgyemant.hu4 hónapja
Még több friss hír
5 végtelenül egyszerű túrós sütemény, amik tökéletes alternatívák lehetnek az ünnepekre
kertesrecept.hu22 órája
Ha túlsózod a levest, ezzel a nagymamától tanult egyszerű trükkel könnyedén megmentheted
kertesrecept.hu1 napja
Nem tudom, mit főzzek ma – Currys sütőtökkrémleves, palócos sertéskaraj, hólabda
streetkitchen.hu2 napja
Soha nem gondoltam volna, hogy a halból ilyen finom étel készülhet: így készül a halgombóc leves
erdekesmagazin.hu2 napja
Ha ilyened nincs otthon inkább bele se kezdj a krumplis tésztába, a lelke ez a hozzávaló!
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Ezt teszi a hibiszkusz az egészségünkért
haszon.hu7 órája
Felfedeztek egy hatalmas struktúrát a Bermuda-háromszög közelében
raketa.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva