Két hűsítően hideg leves, főzés nélkül: a paradicsomos spanyol és a céklás-kefires litván
Amikor a hőmérő higanyszála szinte egész nap a harmincas lelki határ felett időz, akkor bizony nagyon nyomós indok kell ahhoz, hogy bekapcsoljuk a sütőt vagy főzőlapot.
Szerencsére ezeknek az üdítő leveseknek hála erre nincs is szükség: akár a spanyolok krémes gazpacho-ja, akár a litván céklaleves mellett döntötök, ígérjük, mindkettő szigorúan főzé
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Ízekbe zárt történetek – visszaemlékezés a régi karácsonyi összejövetelekre
streetkitchen.hu20 órája
Töltés
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva