
Így nem süllyed le soha a gyümölcs a piskótában
Megsütni egy gyümölcsös piskótát nem nagy ördöngösség, persze minél jobban odafigyelünk a recept részleteire, annál nagyobb élményt nyújt majd a sütemény.
A piskóták híres rákfenéje a gyümölcseloszlás: nézzük, mivel kerülhetjük el a szemek tepsi aljára süllyedését!
10 hónapja
A címlapon fut
A földdel válhat egyenlővé a csodás falu, amit a turisták és a filmesek is imádnak
Van egy meseszép falu Norvégiában, amely minden nyáron turisták ezreit fogadja - azonban bármikor eltűnhet a föld színéről.
0 seconds of 1 minute, 30 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
04:41