Így nem süllyed le soha a gyümölcs a piskótában

Megsütni egy gyümölcsös piskótát nem nagy ördöngösség, persze minél jobban odafigyelünk a recept részleteire, annál nagyobb élményt nyújt majd a sütemény.

A piskóták híres rákfenéje a gyümölcseloszlás: nézzük, mivel kerülhetjük el a szemek tepsi aljára süllyedését!

nosalty.hu10 hónapja
Tovább olvasom
A földdel válhat egyenlővé a csodás falu, amit a turisták és a filmesek is imádnak
Van egy meseszép falu Norvégiában, amely minden nyáron turisták ezreit fogadja - azonban bármikor eltűnhet a föld színéről.
0 seconds of 1 minute, 30 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
04:41
00:00
01:30
01:30
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves