Így készül a legfinomabb rizses egytálétel, az indiai biryani
A tradicionális dél-ázsiai fogás lényegében egy rizses egytálétel, melyet húsos és vegetáriánus formában egyaránt fogyasztanak.
Az elsődleges hozzávalója a basmati rizs, a különleges ízvilága pedig az olyan fűszerek sokaságának köszönhető, mint a menta, a koriander, a kurkuma vagy a garam masala.
Eredetileg készülhet csirkével, báránnyal és rákkal
hamuesgyemant.hu10 hónapja
Még több friss hír
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu7 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu15 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva