Így készül a legfinomabb rizses egytálétel, az indiai biryani
A tradicionális dél-ázsiai fogás lényegében egy rizses egytálétel, melyet húsos és vegetáriánus formában egyaránt fogyasztanak.
Az elsődleges hozzávalója a basmati rizs, a különleges ízvilága pedig az olyan fűszerek sokaságának köszönhető, mint a menta, a koriander, a kurkuma vagy a garam masala.
Eredetileg készülhet csirkével, báránnyal és rákkal
hamuesgyemant.hu10 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu11 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu18 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu18 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu10 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu14 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva