
Így készül a ceviche, a nyár legfrissebb fogása Latin-Amerikából – Recept
A ceviche (ejtsd: szevicse) egy frissítő, pikáns előétel, ami Latin-Amerika tengerparti vidékeiről indulva hódította meg a világot.
A fogás alapja a nyers hal vagy rák, amit frissen facsart limelében marinálnak: ez gyakorlatilag "megfőzi" a húst, így az étel megőrzi ropogós és pikáns karakterét.
Élénk színek, változatos zöldségek, extra fűszerezés
hamuesgyemant.hu1 hónapja
Még több friss hír
Töltés

5 ital, ami támogatja az emésztésed és a lapos hasat
bien.hu8 órája

Így tisztítsd meg pillanatok alatt a mosószer és öblítő tartályait
erdekesmagazin.hu8 órája

Svájcban már nem titok, ha állati szenvedés árán készült az étel
prove.hu15 órája

Nem is görög a görögdinnye – és az sem biztos, hogy gyümölcs?
green.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva