Így készül a ceviche, a nyár legfrissebb fogása Latin-Amerikából – Recept
A ceviche (ejtsd: szevicse) egy frissítő, pikáns előétel, ami Latin-Amerika tengerparti vidékeiről indulva hódította meg a világot.
A fogás alapja a nyers hal vagy rák, amit frissen facsart limelében marinálnak: ez gyakorlatilag "megfőzi" a húst, így az étel megőrzi ropogós és pikáns karakterét.
Élénk színek, változatos zöldségek, extra fűszerezés
hamuesgyemant.hu6 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu3 órája
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu13 órája
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu14 órája
7 majonézes saláta, amivel biztos siker lesz a karácsonyi vacsora
mindmegette.hu18 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva