Így készül a ceviche, a nyár legfrissebb fogása Latin-Amerikából – Recept
A ceviche (ejtsd: szevicse) egy frissítő, pikáns előétel, ami Latin-Amerika tengerparti vidékeiről indulva hódította meg a világot.
A fogás alapja a nyers hal vagy rák, amit frissen facsart limelében marinálnak: ez gyakorlatilag "megfőzi" a húst, így az étel megőrzi ropogós és pikáns karakterét.
Élénk színek, változatos zöldségek, extra fűszerezés
hamuesgyemant.hu6 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu9 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu16 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu16 órája
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu22 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu8 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu12 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva