Így készíti a Michelin-csillagos séf a tökéletes sült krumplit
Heston Blumenthal neve itthon talán nem cseng olyan ismerősen, mint Jamie Oliveré vagy Gordon Ramsay-é, pedig a brit sztárséf a modern gasztronómia egyik leginnovatívabb alakja.
Három Michelin-csillagos éttermét, a The Fat Duckot világszerte a kulináris kísérletezés fellegváraként tartják számon, Blumenthal pedig a molekuláris gastronómia úttörőjek
hamuesgyemant.hu4 órája
Még több friss hír
Visszatérés a klasszikus bárkultúra alapjaihoz: megnyitott a Lazy Lion bár az Adria Palotában
hamuesgyemant.hu18 órája
Ettől lesz a vörösboros marhapörkölt olyan szaftos, hogy kenyérrel muszáj kitunkolni
kertesrecept.hu19 órája
A miskolci töltött káposzta, ami felülír minden hagyományt: ezt kár lenne kihagyni
kertesrecept.hu1 napja
Megcsináltam a nagymamám császármorzsáját, és pont olyan lett, mint gyerekkoromban
erdekesmagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
5 gyönyörű lánynév karácsonyi babáknak
babanet.hu14 órája
Mit ne szedjünk D-vitaminnal együtt?
magyarhirlap.hu21 órája
Benéztünk a most nyílt Mere üzletbe: 10 000 forint alatt megvan egy nagybevásárlás
mindmegette.hu22 órája
5+1 recept arra az esetre, ha csak 30 perced van főzni
prove.hu2 órája
6 mesebeli karácsonyi vásár Budapesten, ahol nézelődni is élmény
hovege.hu4 órája
Jobb adni! – 5 ajándékötlet magyar márkáktól
hamuesgyemant.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva