Így használhatjuk fel legkönnyebben a birsalmát a konyhánkban
A birsalma nem olyan gyümölcs, amelyet csak úgy el lehet ropogtatni egy séta közben – kemény húsa és fanyarsága miatt nyersen szinte ehetetlen.
Mégis, aki egyszer megszagol egy érett birsalmát, egy életre megjegyzi a jellegzetes illatot, ami olyan, mintha a körte, a vanília és a jázmin keveredne egy trópusi gyümölcsösben.
Ez a különleges aroma az o
hamuesgyemant.hu1 hónapja
Még több friss hír
Ezeket kerüld el, ha sokáig akarsz élni: 8 étel, ami lassan tönkreteszi a szíved
mindmegette.hu1 napja
Ősz a tányéron – így készül a 10 perc alatt összedobható almás-diós kevert süti
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Soha többet nem reped szét a virsli, ha így főzöd meg!
mindmegette.hu20 órája
Miért kell Márton-napkor libát enni? Elmondjuk
edenkert.hu23 órája
Így motiváld magad, hogy a mozgás többé ne kényszer legyen
lifeandbody.hu6 órája
Melyik nyávogás mit jelent a macskánál? Így fejtsd meg, mit üzen a cicád!
haziallat.hu6 órája
Megnéznéd az év legszebb homlokzatú házát? Ebben a városban találod
haszon.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva