
Hűsítő, selymes és meglepő: így készül a cseresznyés gazpacho – recept!
A gazpacho eredetileg dél-spanyolországi eredetű, hidegen tálalt zöldségleves, amely elsősorban a nyári hőségben népszerű.
Ez a különleges változat cseresznyével készül, így a paradicsom savasságát a gyümölcs, az ecet és a fokhagyma egészíti ki, a bazsalikomos olaj, a pisztácia és a reszelt kecskesajt pedig igazán modern, izgalmas ízvilágot ad enne
hamuesgyemant.hu3 hete
Még több friss hír
Töltés

Állandóan ugat a kutyád? Ezt teheted ellene!
haziallat.hu2 órája

Sárgarigó fiókát mentettek a horgászok Ráckevén
haziallat.hu4 órája

Elverte a vihar a paradicsomot? Így mentheted meg a veteményest
mindmegette.hu11 órája

Nem is görög a görögdinnye – és az sem biztos, hogy gyümölcs?
green.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva