Hogyan (ne) kérj bort egy étteremben? 5 sommelier-tipp, hogy magabiztosan válassz!
Bort rendelni egy étteremben sokak számára stresszes élmény – főleg, ha hosszú a borlap, komoly a körítés, és úgy tűnik, mintha "mindenki más tudná, mit csinál.
Pedig a jó borválasztás nem varázslat, hanem pár jó kérdés, egy kis nyitottság – és egy jó sommelier.
A Michelin Bib Gourmand díjas N28 Wine & Kitchen sommelier-je a Magyar Bor Napja alkalm
hamuesgyemant.hu5 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu18 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu23 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu23 órája
Termékvisszahívás: fertőzött lehet a Lidl kedvelt tejterméke!
mindmegette.hu1 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu3 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva