Hogyan (ne) kérj bort egy étteremben? 5 sommelier-tipp, hogy magabiztosan válassz!
Bort rendelni egy étteremben sokak számára stresszes élmény – főleg, ha hosszú a borlap, komoly a körítés, és úgy tűnik, mintha "mindenki más tudná, mit csinál.
Pedig a jó borválasztás nem varázslat, hanem pár jó kérdés, egy kis nyitottság – és egy jó sommelier.
A Michelin Bib Gourmand díjas N28 Wine & Kitchen sommelier-je a Magyar Bor Napja alkalm
hamuesgyemant.hu5 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A legtutibb téli szüneti programötletek, amit a gyerekek is imádni fognak!
koloknet.hu4 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu13 órája
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu20 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu1 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu3 órája
Hogyan kell kiszámítani a nyugdíjat? 9 lépésben a bonyolult számítás
hovege.hu6 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva