Hogyan (ne) kérj bort egy étteremben? 5 sommelier-tipp, hogy magabiztosan válassz!
Bort rendelni egy étteremben sokak számára stresszes élmény – főleg, ha hosszú a borlap, komoly a körítés, és úgy tűnik, mintha "mindenki más tudná, mit csinál.
Pedig a jó borválasztás nem varázslat, hanem pár jó kérdés, egy kis nyitottság – és egy jó sommelier.
A Michelin Bib Gourmand díjas N28 Wine & Kitchen sommelier-je a Magyar Bor Napja alkalm
hamuesgyemant.hu5 hónapja
Még több friss hír
Ízekbe zárt történetek – visszaemlékezés a régi karácsonyi összejövetelekre
streetkitchen.hu21 órája
Töltés
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu15 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva