Halászlé balatoni sudárból, házi gyufatésztával
Széll Tamás selymes, sűrű halászlé receptje!
Az alapanyagokon kívül fontos lesz ennél a halászlénél a különböző mesterfogások, hogy lepaszírozzuk a hallevet, hogy a megfelelő hőmérsékletnél dobjuk bele a fűszereket, hiába, na, ennek is sora van, mint a lepényevésnek.
A hal kifilézésénél ne hagyják benne a keserűfogat, a gyufatészta gyúrásánál figye
ridikul.hu2 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu11 órája
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu21 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu22 órája
Az olasz medvék alkalmazkodnak az emberhez
magyarmezogazdasag.hu7 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva