Hagyományos zalai dödölle
A dödölle a magyaros konyha egyik igen kiadós és laktató, tájjellegű étele.
A zalai régióból származik, és míg régen a szegények eledeleként tartották számon, ma már nívós éttermek is kínálják, házias kuriózumként.
A dödölle szinte az egész országban elterjedt, csak máshogy nevezik, vagy kicsit másképp készítik.
A liszt, a krumpli, a pirított hagym
nosalty.hu2 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu10 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu17 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu17 órája
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu22 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu9 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu12 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva