Habarás vagy rántás? Ezért nem mindegy, hogy főzés közben melyiket alkalmazzuk
A főzelékek vagy különböző levesek készítésénél elengedhetetlen a megfelelő sűrítési módszer.
Nem mindegy azonban, hogy rántást vagy habarást készítünk, hiszen a kettő, bár hasonlónak tűnhet, egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket milyen ételhez használunk.
szerencsére nem kell sokat kutakodnunk, míg választ kapunk a kérdésre: mikor kell rántást és
hamuesgyemant.hu1 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu12 órája
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu22 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu23 órája
Az olasz medvék alkalmazkodnak az emberhez
magyarmezogazdasag.hu8 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu12 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva