Gomolygó, illatos, fűszeres misztikum: íme, a jó forralt bor titka!
Beköszöntött a hideg, és ezzel együtt a forralt bor szezonja.
Ennek a melengető italnak számos formája létezik: ihatjuk otthon, bekuckózva a legújabb recept szerint főzve, szürcsölhetjük a téli utcán sétálgatva, kezünket melengetve a bögrével.
Ott a helye a disznótoron, az erdei kiránduláson a termoszban, de ihatjuk a gyógyhatása miatt is.
Milyen i
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu15 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu20 órája
Töltés
Kapcsolódó
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu12 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu17 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu20 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu22 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu2 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu11 órája
Ha így készítjük a hókiflit, olyan porhanyós lesz, mint a dédié
mindmegette.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva