Gombás nyúlragu
Ritkán kerül nyúl az asztalra.
Pedig jóízű, fehérjében gazdag, zsírban és koleszterinben szegény, húsa omlós, és nem száraz.
A hús színe hasonlít a csirkéhez, és azok is fogyaszthatják, akik egyes szárnyasokat mellőzni kénytelenek étrendjükből.
Nálunk időről-időre készül valami finom nyúl, leginkább valamilyen szaftos raguban tálalom fel.
Például e
egy.hu11 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu9 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu9 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva