Gombás nyúlragu
Ritkán kerül nyúl az asztalra.
Pedig jóízű, fehérjében gazdag, zsírban és koleszterinben szegény, húsa omlós, és nem száraz.
A hús színe hasonlít a csirkéhez, és azok is fogyaszthatják, akik egyes szárnyasokat mellőzni kénytelenek étrendjükből.
Nálunk időről-időre készül valami finom nyúl, leginkább valamilyen szaftos raguban tálalom fel.
Például e
egy.hu11 hónapja
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu19 órája
Töltés
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu10 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva