Gölödin, azaz krumpligombóc leves még finomabb ha a krumpli főzőlevét használjuk fel
Gölödin, azaz krumpligombóc leves még finomabb ha a krumpli főzőlevét használjuk fel A gölődin leves egy nagyszerű, magyar étel, amelyet a krumpliból készült kis gombócok tesznek különlegessé.
Nemcsak laktató, hanem egyszerűen elkészíthető, így tökéletes választás a hétköznapokra.
Ráadásul, ha már előkészítjük a krumplit a gombócokhoz, egy kis krum
erdekesmagazin.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu13 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu14 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu10 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva