Gesztenye lekvár és befőtt
A gesztenye leginkább püré formájában szokott megjelenni a honi étlapon.
Romantikázóknak az idő hidegre fordulásával eszébe jutnak a városban itt-ott feltűnő gesztenyeárusok is, akik a vidék báját idéző kis alkalmatosságokon sütik a gesztenyét.
Az ősszel megnyílt szúrós gesztenyetokokból előkandikáló gesztenye keményítőben és káliumban is gazdag. K
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu10 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu17 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu17 órája
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu22 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu9 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu12 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva