Friss, pikáns, egzotikus: így készül a ceviche, Dél-Amerika citrusos csodája
A ceviche (ejtsd: szevicse) nemcsak ínycsiklandó előétel, hanem Dél-Amerika-szerte ismert és kedvelt orvosság is.
A frissítő és pikáns fogás Latin-Amerika tengerparti vidékeiről indult világhódító útjára, és mára a nemzetközi gasztronómia egyik ikonikus étele lett.
Alapját nyers hal vagy rák adja, amelyet frissen facsart lime-lében pácolnak.
Ez a s
drive.hu6 hónapja
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu19 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu14 órája
Mit tesznek a korai traumák a gyermek agyával?
koloknet.hu21 órája
Szívproblémákat, daganatos betegségeket és gondolkodási zavarokat okozhat
magyarhirlap.hu8 órája
Állszőrzet nőknél: mikor természetes jelenség, és mikor érdemes kivizsgálni?
egeszsegkalauz.hu13 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva