Ezért ne használj olvasztott vajat a kalácsod tésztájában
A gazdagabb kelt tésztáknak, köztük a fonott kalácsnak is elengedhetetlen összetevője a vaj – a zsiradéktól lesz ugyanis olyan istenien foszlós az állaga.
Persze nem mindegy, milyen állapotban kerül a masszához: olvasztva például nem ajánlott használni.
Napi Tippünk!
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu21 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Szívproblémákat, daganatos betegségeket és gondolkodási zavarokat okozhat
magyarhirlap.hu10 órája
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu16 órája
Mit tesznek a korai traumák a gyermek agyával?
koloknet.hu23 órája
Az 5 legcsendesebb kutyafajta – A szomszédnak nem lesz panasza
bien.hu10 órája
Állszőrzet nőknél: mikor természetes jelenség, és mikor érdemes kivizsgálni?
egeszsegkalauz.hu15 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva