Erdélyi, sütőben sült, juhtúrós puliszka
Keményre főzve, tejjel, rakottan, édesen, feltekerve vagy csak úgy szépen, egytálban a puliszka az erdélyi gasztronómia megkerülhetetlen sarkpontja.
Ahány ház, annyiféle polenta.
Én ezt így hozom otthonról, onnan, ahol sosem szabad műanyag vizesflakonba bátorsággal beleinni, mert többször van benne pálinka, mint víz.
nosalty.hu8 hónapja
Még több friss hír
Ez nagymamám híres villám túrós pitéje: mire megitta a kakaóját, ki is sült!
kertesrecept.hu13 órája
Visszatérés a klasszikus bárkultúra alapjaihoz: megnyitott a Lazy Lion bár az Adria Palotában
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Tele lett Orbán Viktor csizmája
demokrata.hu5 órája
Van értelme eltüzelni a korhadt fát? A kérdés jogosabb, mint bárki gondolná
agroforum.hu11 órája
Ünnepi töltött sertéskaraj
spatrendonline.hu12 órája
Kék gallér: amikor a kosz diktálja a trendet
szakmatszerzek.hu8 órája
Indul a karácsonyfa árverseny – Mennyibe kerülnek a fenyőfák? Mutatjuk az árakat
tozsdeforum.hu8 órája
Ajándéknak is tökéletes az olaszok tradicionális keksze, a biscotti – recept!
hamuesgyemant.hu15 órája
Egy csiperkefaj lett 2026 gombája
magyarmezogazdasag.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva