Erdélyi, sütőben sült, juhtúrós puliszka
Keményre főzve, tejjel, rakottan, édesen, feltekerve vagy csak úgy szépen, egytálban a puliszka az erdélyi gasztronómia megkerülhetetlen sarkpontja.
Ahány ház, annyiféle polenta.
Én ezt így hozom otthonról, onnan, ahol sosem szabad műanyag vizesflakonba bátorsággal beleinni, mert többször van benne pálinka, mint víz.
nosalty.hu9 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu7 órája
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu12 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mézes pulykamell bacon köntösben
spatrendonline.hu9 órája
Itt a legfinomabb rácponty receptje!
babanet.hu14 órája
Kijött a legnépszerűbb okostelefonok rangsora
haszon.hu8 órája
2026 szerelmi sikerek: 3 jegy igazán jó évnek néz elébe
bien.hu12 órája
Készenlétbe álltak a jégtörők
aquamagazin.hu15 órája
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva