Erdélyi, sütőben sült, juhtúrós puliszka
Keményre főzve, tejjel, rakottan, édesen, feltekerve vagy csak úgy szépen, egytálban a puliszka az erdélyi gasztronómia megkerülhetetlen sarkpontja.
Ahány ház, annyiféle polenta.
Én ezt így hozom otthonról, onnan, ahol sosem szabad műanyag vizesflakonba bátorsággal beleinni, mert többször van benne pálinka, mint víz.
nosalty.hu9 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu4 órája
Nagymamám féltve őrzött receptje - erdélyi töltött káposzta karácsonyra
mindmegette.hu13 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu16 órája
Nem mindig jó jel, ha a kutyád túl engedelmes
haziallat.hu6 órája
A békák gyilkos lódarazsat ennének?
magyarmezogazdasag.hu15 órája
Megváltozik a cicád, amikor vendégek jönnek? Nem véletlenül!
haziallat.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva