Erdélyi, sütőben sült, juhtúrós puliszka
Keményre főzve, tejjel, rakottan, édesen, feltekerve vagy csak úgy szépen, egytálban a puliszka az erdélyi gasztronómia megkerülhetetlen sarkpontja.
Ahány ház, annyiféle polenta.
Én ezt így hozom otthonról, onnan, ahol sosem szabad műanyag vizesflakonba bátorsággal beleinni, mert többször van benne pálinka, mint víz.
nosalty.hu9 hónapja
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Sugarbaby voltam és bánom. 10+1 igaz történet
bien.hu3 órája
10 dolog, amit a férfiak sosem mondanak ki, de imádnak a nőkben
bien.hu13 órája
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu17 órája
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu9 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva