Erdélyi, sütőben sült, juhtúrós puliszka
Keményre főzve, tejjel, rakottan, édesen, feltekerve vagy csak úgy szépen, egytálban a puliszka az erdélyi gasztronómia megkerülhetetlen sarkpontja.
Ahány ház, annyiféle polenta.
Én ezt így hozom otthonról, onnan, ahol sosem szabad műanyag vizesflakonba bátorsággal beleinni, mert többször van benne pálinka, mint víz.
nosalty.hu9 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A legtutibb téli szüneti programötletek, amit a gyerekek is imádni fognak!
koloknet.hu5 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu15 órája
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu22 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu3 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu5 órája
Hogyan kell kiszámítani a nyugdíjat? 9 lépésben a bonyolult számítás
hovege.hu8 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva