Erdélyi macskanadrág recept: gyerekkoromban ettem először, és a drága nagymamám nagyon sokszor készítette

A rántott tejbegríz elnevezés biztos többet mond, mint a macskanadrág.

Mi Erdélyben így nevezzük, 60 évvel ezelőtt ettem először, drága nagymamám nagyon sokszor készített, házi barackdzsemmel, vaníliás porcukorral, fahéjjal.

Kinek kedve és ízlése szerint, mai napig készítem az unokáimnak, a sikere töretlen.

Ajánló: Baconbe göngyölt, sült túrós csus

erdekesmagazin.hu11 hónapja
Tovább olvasom

Még több friss hír

Kapcsolódó

Ünnepi töltött sertéskaraj

spatrendonline.hu12 órája

Egy csiperkefaj lett 2026 gombája

magyarmezogazdasag.hu23 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves