Erdélyi macskanadrág recept: gyerekkoromban ettem először, és a drága nagymamám nagyon sokszor készítette
A rántott tejbegríz elnevezés biztos többet mond, mint a macskanadrág.
Mi Erdélyben így nevezzük, 60 évvel ezelőtt ettem először, drága nagymamám nagyon sokszor készített, házi barackdzsemmel, vaníliás porcukorral, fahéjjal.
Kinek kedve és ízlése szerint, mai napig készítem az unokáimnak, a sikere töretlen.
Ajánló: Baconbe göngyölt, sült túrós csus
erdekesmagazin.hu11 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu8 órája
Mit tegyünk, ha a fürdőszobában szennyvíz szag van?
magyarhirlap.hu14 órája
Tünetek, amik a leprát jelzik
magyarhirlap.hu23 órája
6 ünnepi fogás, amit csak mértékkel érdemes fogyasztani
hamuesgyemant.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva