Erdélyi macskanadrág recept: gyerekkoromban ettem először, és a drága nagymamám nagyon sokszor készítette
A rántott tejbegríz elnevezés biztos többet mond, mint a macskanadrág.
Mi Erdélyben így nevezzük, 60 évvel ezelőtt ettem először, drága nagymamám nagyon sokszor készített, házi barackdzsemmel, vaníliás porcukorral, fahéjjal.
Kinek kedve és ízlése szerint, mai napig készítem az unokáimnak, a sikere töretlen.
Ajánló: Baconbe göngyölt, sült túrós csus
erdekesmagazin.hu11 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu5 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu10 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu10 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu12 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu14 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu1 órája
Ha így készítjük a hókiflit, olyan porhanyós lesz, mint a dédié
mindmegette.hu5 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva