Élesztő és sütőpor sem kell a népi lángoshoz: a rongyos lapótyát tejföllel vagy lekvárral is ehetjük
Egyszerű, népi étel a rongyos lapótya, ami olyan, mint a lángos, csak nem kell keleszteni és bő olajra sincs szükség a kisütéséhez.
mindmegette.hu1 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Mi az a dubaji csoki és miért van megőrülve érte a világ?
hirado.hu4 órája
Milyen népszokások kapcsolódnak Luca napjához?
balatonica.hu7 órája
Hét karácsonyi sütemény, amiért az egész világ rajong
roadster.hu8 órája
Recept: villámgyors és krémes tiramisu babapiskótával
babanet.hu9 órája
Luca napjának üzenete: Ébreszd fel a benned rejlő Istennőt
nicole.hu4 órája
10 dolog, amit kötelező megtenni mielőtt elutazol
habostorta.hu7 órája
Hógolyótorta
egy.hu20 órája
Jövőre az átlagpedagógusbér 840 ezerre nő, később egymillióra
tudas.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva