Egy kosárka Portugália: dobd össze a krémes pastel de natát!
Portugália egyik legjellegzetesebb fogásának egyértelműen a belül krémes, kívül roppanós pastel de nata számít.
A kosárkát formázó desszerthez ráadásul különleges hozzávalók sem kellenek, elkészítése pedig egyáltalán nem bonyolult.
drive.hu10 hónapja
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu8 órája
10 dolog, amit a férfiak sosem mondanak ki, de imádnak a nőkben
bien.hu13 órája
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu16 órája
Sugarbaby voltam és bánom. 10+1 igaz történet
bien.hu2 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva