Édes, hájas legenda: a sóskúti trubelka
Friss, hájas tésztából, fémrúdra tekerve sütött, illatos, édes, főzött, vaníliás krémmel töltött, porcukorral hintett sütemények versenyeztek egymással Sóskúton.
Hogyan lett egy településnek ikonikus süteménye, és vajon van-e benne jövő – ennek jártam utána.
egy.hu10 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu19 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu23 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu23 órája
Termékvisszahívás: fertőzött lehet a Lidl kedvelt tejterméke!
mindmegette.hu2 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu3 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva