De miért „dubaji" az a bizonyos pisztáciás csokoládé?
Az elmúlt hónapokban futótűzként terjedt el az interneten a dubaji csoki névre hallgató desszert.
A cukrászok és az élelmiszerláncok sorra kezdték el árusítani az édességet, ami pár hete már Magyarországot is elérte.
De hogyan került ennyire középpontba a finomság, és mi köze van egyáltalán Dubajhoz?
drive.hu1 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu11 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu14 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu18 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu18 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu10 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva