Aglio e olio, azaz fokhagymás spagetti: az olaszok „nincs itthon semmi” tésztája
Az aglio e olio neve annyit jelent: fokhagyma és olaj.
Ez a két fő összetevő szükséges ugyanis az egyik legegyszerűbb, de egyben legnagyszerűbb olasz tésztaételhez.
Ez az étel Olaszországban tulajdonképpen olyan, mint itthon a krumplis tészta: általában akkor készítik, amikor fogyóban van a kamrakészlet.
Tökéletes hétköznapi vacsora önmagában is, d
prove.hu1 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu7 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu2 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu7 órája
Mit árul el rólad, mikor jött meg először a menstruációd?
rtl.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva