"A zsírba nem fúrunk lyukat a kanállal!" – Zsírolvasztás és töpörtyűkészítés régen és ma
Nem lenne muszáj zsírszalonnát sütni, hiszen van zsír és tepertő a boltban – igaz, mostanában aranyáron mérik az egykori szegényember-eledelt.
De azért az otthon sütött, friss töpörtyű egészen más, és nem csak az ára miatt.
És zsírszag lesz mindenhol, finom, bársonyosan simulós zsírszag, amiben életre kelnek a régi történetek.
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu5 órája
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu15 órája
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu16 órája
7 majonézes saláta, amivel biztos siker lesz a karácsonyi vacsora
mindmegette.hu20 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva