A retek is lehet menő – új színben a saláta-palettán
A retket legtöbbször nyersen fogyasztjuk.
A besózott, kinyomkodott, tökmagolajjal megöntözött, esetleg gorombára tört tökmaggal megszórt reteksaláta egyenesen az egyik legfinomabb téli saláta mifelénk.
Ám távol-keleti barátaim tanácsára kipróbáltam a retket főzve is, mert ők úgy tartják, ami a földben nő, azt meg kell főzni.
Ha csak 1 percig is, de
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu7 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu14 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu14 órája
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu20 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu6 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva