
A magyar leves, amit ki nem állhatnak a külföldiek
Ha a magyar konyha kerül szóba, a külföldieknek legtöbbször a gulyás vagy a csirkepaprikás jut eszébe – nem véletlenül.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kóstolták volna meg hazánk kevésbé ismert fogásait.
Van azonban egy ételünk, amely rendre kifog rajtuk: a borleves sehogy sem nyeri el a tetszésüket.
1 hónapja
A címlapon fut
A nagy virsliteszt: megéri a drágább virslit venni a boltokban?
A Mielőtt megveszed legújabb részében hétféle virslit kóstoltunk - köztük az Aldi, a Lidl vagy a Penny saját márkás termékét is - , hogy kiderüljön, megéri-e a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 35 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Mosogatógéptabletta-teszt
06:14