A magyar leves, amit ki nem állhatnak a külföldiek
Ha a magyar konyha kerül szóba, a külföldieknek legtöbbször a gulyás vagy a csirkepaprikás jut eszébe – nem véletlenül.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kóstolták volna meg hazánk kevésbé ismert fogásait.
Van azonban egy ételünk, amely rendre kifog rajtuk: a borleves sehogy sem nyeri el a tetszésüket.
drive.hu5 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu18 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu23 órája
Töltés
Kapcsolódó
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu5 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu15 órája
Ha így készítjük a hókiflit, olyan porhanyós lesz, mint a dédié
mindmegette.hu18 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu19 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu5 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu14 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva