A klasszikus pico de gallóhoz csak néhány hozzávaló kell – recept!
A pico de gallo a mexikói konyha egyik legegyszerűbb, mégis legsokoldalúbb fogása.
Az étel, aminek a neve "kakascsípést" jelent, valójában egy friss, nyers paradicsomalapú salsa, amit elsősorban tacókhoz, húsételekhez vagy tortillához fogyasztanak.
A legjobb benne, hogy néhány perc alatt elkészül, és nincs szükség hozzá különleges alapanyagokra – a
hamuesgyemant.hu6 hónapja
Még több friss hír
Ízekbe zárt történetek – visszaemlékezés a régi karácsonyi összejövetelekre
streetkitchen.hu20 órája
Töltés
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva