A klasszikus pico de gallóhoz csak néhány hozzávaló kell – recept!
A pico de gallo a mexikói konyha egyik legegyszerűbb, mégis legsokoldalúbb fogása.
Az étel, aminek a neve "kakascsípést" jelent, valójában egy friss, nyers paradicsomalapú salsa, amit elsősorban tacókhoz, húsételekhez vagy tortillához fogyasztanak.
A legjobb benne, hogy néhány perc alatt elkészül, és nincs szükség hozzá különleges alapanyagokra – a
hamuesgyemant.hu6 hónapja
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu12 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
5 elfeledett népi étel, amivel az ünnepi időszakot is feldobhatjuk
agroforum.hu6 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu12 órája
5 perc alatt ragyogó sütő? Mutatjuk a tuti módszert
femcafe.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva