A klasszikus pico de gallóhoz csak néhány hozzávaló kell – recept!
A pico de gallo a mexikói konyha egyik legegyszerűbb, mégis legsokoldalúbb fogása.
Az étel, aminek a neve "kakascsípést" jelent, valójában egy friss, nyers paradicsomalapú salsa, amit elsősorban tacókhoz, húsételekhez vagy tortillához fogyasztanak.
A legjobb benne, hogy néhány perc alatt elkészül, és nincs szükség hozzá különleges alapanyagokra – a
hamuesgyemant.hu6 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu6 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu11 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu19 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu20 órája
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu4 órája
5 sütemény, ami nélkül nincs karácsony Lengyelországban
drive.hu9 órája
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva