Így készül a foszlós, citrusos karácsonyi kuglóf – recept!
A kuglóf az ünnepi reggelek egyik legcsodásabb süteménye: könnyű, vajas, citrusosan illatos kalács, amely Ausztria és Elzász hagyományos konyhájából indult útnak. Jellegzetes, magas, bordázott formája nemcsak esztétikussá teszi, hanem segíti a tészta egyenletes átsülését is – így minden szelet foszlós és illatos lesz. Tovább olvasomMég több friss hír
Töltés
Töltés
Kapcsolódó
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu10 órája
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu17 órája
A legtutibb téli szüneti programötletek, amit a gyerekek is imádni fognak!
koloknet.hu1 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu13 órája
5 dolog, amivel a nárcisztikus férjek kikészítik a párjukat
miragemagazin.hu18 órája
Nagymamám féltve őrzött receptje - erdélyi töltött káposzta karácsonyra
mindmegette.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva