
Nyári ebéd olaszosan: dobd össze Szicília padlizsános lecsóját, a caponatát!
Ha nyár, akkor Olaszország – ez nemcsak utazásaink mottója lehet, de a konyhában is inspirációként szolgálhat. A ropogós arancini mellett Szicíliának létezik egy másik klasszikusa, a padlizsánból és más zöldségekből készült caponata. A fogást a szigeten gyakran köretként vagy előételként fogyasztják, de a forróbb napokon remek főételként is szolgál Tovább olvasomMég több friss hír
Töltés

5+1 elképesztő egészségügyi előny, amit a chiamag rendszeres fogyasztása okoz
hamuesgyemant.hu18 órája

Így készül az igazi strandos lángos, ez a titka a sajtos-tejfölös klasszikusnak
mindmegette.hu23 órája
Töltés
Kapcsolódó

Elronthatatlan meggyes pite – kókusszal még finomabb!
koloknet.hu3 órája

5 dolog, amit minden nő csinál, ha egyedül van otthon – Ugye?
bien.hu17 órája

Igazi apa-fia program: lenyűgöző vasúttörténeti kiállítás a nyári szünetre!
koloknet.hu21 órája

Nem a mobilod az: árthat az alvásodnak, ha ez van az ágyadban
femcafe.hu1 órája

Gyógygomba kutyáknak: immunerősítésre és daganat ellen is jó lehet
haziallat.hu14 órája

Attila a zátonyon
aquamagazin.hu14 órája

7 jel, amiből tudhatod, hogy a kutyád nem boldog
haziallat.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva