Őszi befőzés: fügefalevélből szörp és dzsem

Kevesen tudják, hogy nem csak a füge édes terméséből, hanem a leveleiből is finom szörpöt és izgalmas ízvilágú dzsemet készíthetünk.

Aki egyszer kipróbálja, az bizton rákap az elkészítésére, ami remek őszi kikapcsolódás, ráadásul – pláne, ha saját fügefánk is van a kertünkben – kis túlzással ingyen van.

agroforum.hu1 éve
Tovább olvasom
A Magyar Maugli Zanzibár után itthon készül vadállatokat menteni
Flaskay Dániel - ahogy a legtöbben ismerik, a Magyar Maugli -, igazán különleges utat járt be. Amerikában tanult zoológiát, majd több európai állatkert után Zanzibárra hívták, ahol egy rezervátum vezetője lett. Nemrég hazaköltözött, de nehezen bírja nagymacskák nélkül. A Startlapnak mesélte el először, hogy mire készül itthon.
0 seconds of 7 minutes, 31 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A nyár legfontosabb trükkje: így távolítsd el a dinnyefoltot
01:28
00:00
07:31
07:31
 

Még több friss hír

Kapcsolódó hírek