Mindent a paradicsomról: fajtaválasztás, termesztés, befőzés
Az egyik legkedveltebb hazai zöldségnövényünk, aminek számos felhasználási módját ismerjük és alkalmazzuk.
De vajon ismerjük-e az összes lehetőséget és a termesztés buktatóit?
S tudjátok-e, miért volt mérgező kétszáz évig a paradicsom Európában, illetve miért lett a neve a pomo d'oro, vagyis aranyalma Olaszországban?
A legjobb receptjeinket is össz
egy.hu2 éve
Még több friss hír
10-ből 8 ember rosszul csinálja: ettől az egyszerű dologtól barnulnak a tuják
erdekesmagazin.hu11 órája
Töltés
Kapcsolódó hírek
Athént látják a medencéből az építészek, akik a saját házukat tervezték meg
roadster.hu4 órája
Színváltó otthon: így működik az évszakokhoz igazodó festék
femcafe.hu12 órája
5 lakberendezési trend, ami nagy kedvenc lesz 2026-ban
bien.hu1 napja
Teleszkópszerű kilátóterasz mutatja meg Közép-Kína természeti szépségét
roadster.hu1 napja
Amarillisz öntözése: itt rontják el a legtöbben
agroforum.hu1 napja
Búcsút mondhatunk a hagyományos konnektoroknak: ez váltja fel őket
startlap.hu1 napja
Nyolc fantasztikus szálloda, és mindegyik másképp ad páratlan élményt
roadster.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva