Mindent a paradicsomról: fajtaválasztás, termesztés, befőzés

Az egyik legkedveltebb hazai zöldségnövényünk, aminek számos felhasználási módját ismerjük és alkalmazzuk. De vajon ismerjük-e az összes lehetőséget és a termesztés buktatóit? S tudjátok-e, miért volt mérgező kétszáz évig a paradicsom Európában, illetve miért lett a neve a pomo d’oro, vagyis aranyalma Olaszországban? A legjobb receptjeinket is össz
egy.hu1 éve
Tovább olvasom
Európa rejtett tengerparti úti céljai
Több mint 50 európai strandot elemeztek, így született meg a rangsor Európa legkevésbé zsúfolt tengerpartjairól.
0 seconds of 2 minutes, 14 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A nagy tejfölteszt: az egyik termék magasan verte a mezőnyt
06:45
00:00
02:14
02:14
 

Még több friss hír

Kapcsolódó hírek

Okos megoldások kis teraszokra

spatrendonline.hu19 órája