Aranyba foglalt egészség – régi kincsünk, a birs
"Étel előtt hasat szorít, étel után hasat lágyít" – tartja a népi bölcsesség a legkésőbbi szüretelésű és egyik legrégebbi gyümölcsünkről a birsalmáról, melynek jellegzetes zamatát, átható illatát a magyar paraszti konyhától a főúri asztalig mindenhol megtaláljuk.
Nagyanyámnál az első házban, azaz a tiszta szobában a szekrény tetején állandó téli ve
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
Miért oltják a gyümölcsfákat?
agroforum.hu8 órája
Indul a roham az Aldiba! Alig 2000 forintért adják a 3 részes szettet
startlap.hu1 napja
Mikulásvirág gondozása mesterfokon: 6 tipp, hogy gyönyörű legyen
edenkert.hu1 napja
8 növény, ami a legsötétebb szobában is pompázik
agroforum.hu1 napja
Rózsák téli takarása – a hibák, amik decemberben még javíthatók
agroinform.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva