Nőknek 2021. augusztus 03.

Újdonság! Megjelent a legális cannabis fagylalt

Startlap Nőknek 2021. augusztus 03.
A hagyományos ízek mellett már kenderízű fagyit is vásárolhatunk; megérkezett a THC-mentes cannabis fagylalt.

Hogy jött létre a MedCannabis fagylalt, kérlek röviden foglaljátok össze!

A THC-mentes cannabis fagylalt ötlete 2018-ban merült fel elsőnek. 2019 tavaszán kezdtük el a fagylalt receptjének tesztelését, ezután a cannabis fagylalt meg is született. 2020 közepén az üzemi termelést megkezdtük és ezzel egy álmunk valósult meg.

Milyen típusú MedCannabis fagylaltjaitok vannak?

3 típusú fagylaltunk van. Elsőként vannak a kenderízű, halvány zöld színű fagylaltjaink, ennek a termékcsaládnak a CannaIce fantázianevet adtuk. Jelenleg ezek a legnépszerűbbek kínálatunkban, mivel ezeknek az intenzív cannabis íze közismert. A második csoportban megtalálható 32 típusú hagyományos fagylalt, amelyek az általunk tovább gondolt recept alapján készülnek el, amelynek fő alapanyaga a kendermag.

A harmadik típusban megtalálható az összes hagyományos fagylalt, tehát nem csak cannabis fagylaltot kínálunk, hanem azon érdeklődök részére is kedvezünk, akik még nem szeretnék kipróbálni a kendermagos fagylaltot. A receptek megalkotása folyamán törekedtünk arra, hogy azon személyek is fogyaszthassák fagylaltjainkat, akik bármilyen cukorbetegségben, intoleranciában vagy ételallergiában szenvednek, így ezáltal megkóstolhatják különleges fagylaltjainkat is.

Fontos kiemelnünk, hogy mindegyik fagylaltunk legális és a magyar jogszabályoknak megfelel. Fagylaltjainknak mindegyik típusa THC-mentes.

A MedCannabis Magyarország Kft. kizárólag cannabis fagylaltok gyártásával foglalkozik, vagy vannak más jellegű cannabis termékeitek is?

Természetesen több cannabis-termékünk is van a fagylaltokon kívül. Elsőként megemlítenénk az alkoholokat, melyből 10-20 félét is forgalmazunk, többek között cannabisos sör, cannabisos gin, cannabisos vodka, ami kiváló marketing lehetőséget biztosít azoknak az éttermeknek, bároknak, puboknak és egyéb vendéglátó egységeknek, akik ezeket a termékeket forgalmazzák. Emellett több cannabisos élelmiszerünk is van, értjük ide a chipseket, muffinokat, nyalókákat, csokoládékat, rágókat, teákat, kekszeket, melyek nagy lehetőségeket biztosítanak az élelmiszer vagy szuvenír boltoknak.

Milyen weboldalokon találhatóak meg a MedCannabis termékek?

Fagylaltjaink a www.cannabisicecream.hu oldalon találhatóak meg, további cannabis termékeink pedig a www.cannabisfood.hu oldalon tekinthetőek meg.

További elérhetőségünk: info@cannabisfood.hu

Keresés az oldalon