Crème caramel
A crème brûlée ikertesójaként is ismert crème caramel eszméletlen egyszerű, még egy tengerimalac is meg tudná csinálni, ha lenne hüvelykujja.
De nincs neki, ezért ő ilyet nem eszik.
Neked viszont van hüvelykujjad, ezért készítsd el és örülj!
Egyrészt mert finom, másrészt mert van hüvelykujjad. ????
streetkitchen.hu1 hónapja
Még több friss hír
Mai nap hírei
Megérkezett a Lidlbe a leghasznosabb karácsonyi kiegészítő, 6-ot adnak 799 forintért
mindmegette.hu15 órája
A téli kert királynője: fagyban is dúsan virágzik az aranysárga mahónia
hovege.hu20 órája
Keresztes Balázs: 3x3 ok, hogy miért olvassuk az Ulyssest
litera.hu17 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva