A dunsztolás művészete: így lesz tökéletes a befőtt és a savanyúság
A befőzés segít, hogy a gyümölcsök és zöldségek ízét, zamatát a téli hónapokban is élvezhessük.
Fontos része ennek a feladatnak a dunsztolás.
Te tudod, hogyan kell, vagy dunsztod nincs róla?
mindmegette.hu4 hónapja
Még több friss hír
Mai nap hírei
Csillagjegyed elárulja, milyen áldást hoz neked a téli napforduló éjszakája
evamagazin.hu18 órája
"Nem szégyellem a munkám" – Berki Mazsi ezt mesélte az új életéről
blikkruzs.blikk.hu22 órája
Meghalt Kemenes Fanni
blikk.hu8 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu9 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva