Zimány Linda: Nem bűnözőket védek, ezek inkább ilyen gazdasági jellegű bűncselekmények

Startlap - Startlap
Kiderült, mi történik egy bíróságon, amikor Zimány Linda belép, és az is, hogy mit is csinál pontosan, amikor ügyvédkedik. Bulvárösszefoglaló.


RTL Klub

Zimány Linda: Nem bűnözőket védek, ezek inkább ilyen gazdasági jellegű bűncselekmények

Kiderült, mi történik egy bíróságon, amikor Zimány Linda belép, és az is, hogy mit is csinál pontosan, amikor ügyvédkedik. Zimány Lindával a Reggeliben beszélgettek a jogi végzettségéről és a szerelmi életéről. Videó.

Borbély Alexandra az ágyból posztolt spanyolországi nászútjáról

Intim pillanatot örökített meg Nagy Ervinnel Mallorcán. Íme.

Megérkezett az új magyar karácsonyi vígjáték előzetese Csuja Imrével, Hernády Judittal, Scherer Péterrel és Szerednyey Bélával

A tűzoltós tematikájú Nagykarácsony ismert szereplőinek névsora jóval hosszabb a fentieknél, de inkább nézd meg te is a trailert erre a linkre kattintva.

Esztergályos Cecília ismét kórházba került

Miután az elmúlt hónapokban kétszer is meg kellett műteni, közösségi oldalán megint egy kórházból jelentkezett be. További információkért katt ide.

Megindultak a találgatások Erzsébet speciális “kiegészítőjéről”: 18 éve nem jelent meg így a királynő nyilvánosan

Frank Augstein – WPA Pool/Getty Images

II. Erzsébet a brit királyi légierőnek adott szentmisén indította el az aggodalmakat, ahová lánya, Anna hercegnő társaságában érkezett. A szokásos, élénk színű szettjeik helyett ezúttal mindenki azt figyelte, mit tart a bal kezében az uralkodó. Fotók.

Hánytak és zokogtak a Survivor játékosai: cukorsokkot kaptak az édességtől

Széphalmi Juliska “pánikrohamszerű zokogógörcsben” tört ki, és elvágódott, mint egy “cukros homokzsák”, de mások sem voltak túl jól. Fejfájás és alvászavarok gyötörték a versenyzőket, akiknek a szerkesztők harmincnyolc napon át tartó koplalás után dobták be a mézes madzagot – szó szerint. Videó.

Vajna Tímea megmutatta dollármilliós luxusházát

A Beverly Hills legnépszerűbb környékén fekvő ingatlanban csak fürdőszobából 7, azaz hét darab van, így alighanem teljesíti Vajna Tímea igényeit is, aki korábban arról nyilatkozott, olyan otthont szeretne, ahol már egy család is elfér. Bővebben.

Ausztriában postáskodik a No Thanx egykori énekese

“Megnősültem, meg jöttek a gyerekek” – mondja Skrapits Erik, aki interjúban mesélt arról, mennyire megváltozott az élete az elmúlt évek során. Ha kíváncsi vagy Skrapits Erik elmúlt éveinek történetére, akkor ezt a cikket nézd meg.

Lagzi Lajcsi rendőri védelmet akar: halálos fenyegetéseket kap a zsarolóitól

Galambos Lajos és ügyvédje is brutális fenyegetéseket kapnak három frissen szabadult férfitól, akiket együtt juttattak a rács mögé. A trombitás a tanúvédelmi programon gondolkozik. Az ügyről és annak fejleményeiről itt írnak.

Rubint Réka annyira meghatódott a párizsi Disneyland körhintájától, hogy elbőgte magát

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Réka és Norbi Lara 18. szülinapja alkalmából látogatták meg a vidámparkot, de Rubint Réka nem a lánya miatt sírta el magát. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

Berki Mazsi egy 75 milliós luxusautót vezet

képcím

Kórházba került Gianni Annoni, megoperálták