Zacher Gábor elmondta, mi a gondja a kínai vakcinával

Startlap - Startlap
A toxikológus már korábban is beszélt arról, hogy távolságtartással kezeli a kínai Sinopharm vakcinát. Esti hírösszefoglaló.

Zacher Gábor elmondta, mik a fenntartásai a kínai vakcinával

Zacher Gábor toxikológus már korábban is beszélt arról, hogy távolságtartással kezeli a kínai Sinopharm vakcinát, az Agora Szombathelyi Kulturális Központban tartott online előadásán azonban részletesebben is elmondta, miért. Részletek

Megírták Orbánnak, a gyermek nem „közjószág”

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Keresztes László Lóránt és Hohn Krisztina írásbeli választ igénylő kérdést nyújtott be Orbán Viktornak arról, komolyan gondolja-e. hogy a „gyermek közjószág is”.Bővebben

Bohócos poénnal üdvözölte Kovács Zoltán a magyar adással jelentkező német köztévét

A magyar kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára nem ment le szótlanul amellett, hogy a német közszolgálati Deutsche Welle magyar nyelvű tartalmak készítését jelentette be.  Az érdekes stílusú humorra errefelé lehet rácsodálkozni. 

A kutyáját sétáltatta a Veszprém megyei férfi, amikor megjelent egy kamu vadőr és üvöltözve a levegőbe lőtt

Ritka megdöbbentő jelentet rögzített az a meggyespusztai férfi, aki kutyáját sétáltatta egy szántóföld mellett. Miközben békésen bandukoltak, egyszerre csak szembejött velük egy feldúlt személy, aki a nem létező Állami vadőrszolgálat munkatársaként mutatkozott be, és üvöltve követelte az egyébként teljesen békés kutya megkötését. Mikor ez nem teljesült, a levegőbe lőtt és azzal fenyegetőzött, hogy megöli az ebet és a gazdáját is. Minderről videó is készült, melyet itt lehet megtekinteni. 

Bár a szakértők egészen mást állítanak, van egy államtitkár, aki szerint visszaszorította az ország a koronavírus második hullámát

Annak ellenére, hogy már egy hete romlanak a fertőzöttségi adatok, és közeljövőben nem is lehet javulásra számítani, van aki ezt egy kicsit másképp látja. Schanda Tamás Facebookon közzétett írásában legalábbis erre világít rá. De azért természetesen hibákat is emleget, sőt ki is mondja, szerinte ki is a bűnös emiatt. Érdekes gondolatiért csak ide kell kattintani. 

Deutsch Tamás: Nyugat-Európából irigykedve nézik a magyar sajtó helyzetét

A politikusnál rákérdeztek, egyetért-e Szijjártó kijelentésével, miszerint az egész nyugat-európai sajtó hazudik a médiahelyzetről. A teljes választ ebből a cikkből lehet megtudni. 

Felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság Donáth Lászlót

A Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház vezetője volt Donáth, akit az intézmény egyik takarítónője jelentette fel, mert állítása szerint bántalmazta, két kézzel fojtogatta őt, Részletek 

Több évtizedes rekordot értünk el tavaly a házasságkötések terén

Az elmúlt esztendő nem mondható a lagzik évének a panadémia miatt, viszont nagyon régóta nem kötöttek ennyi házasságot Magyarországon. Ide kattintva nemcsak erről fog több minden kiderülni, hanem a nagyon várt karanténbaba-boom hatásról is. 

105 nap után megérkezett a bértámogatása a fővárosi kávézónak – közzé is tették

12 főre, négy hónapra kapta összesen az összeget a IX. kerületi Ráday utcában található Jedermann kávézó. Hogy mindez mennyire is jött ki fejenként, az innen fog kiderülni.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán: A múltkor még felindult voltam

képcím

Magyar-német Eb-meccs: példátlan fejleményről számolt be...

képcím

Orbán Viktor mégis támogatja, hogy Mark Rutte legyen a...