Zacher Gábor: A kötelező oltásnál a kormány úgy tett, mint Poncius Pilátus

Startlap - Startlap
Az oltatlanokra vonatkozó további korlátozásokra és ennek rendőrségi ellenőrzésére lenne szükség, ugyanakkor nem kötelező oltás kell, hanem valódi kommunikáció a kórházi állapotokról a "nagy ködösítés" helyett - véli a hatvani kórház sürgősségi osztályának orvosa. Esti hírösszefoglaló.

MTI/Mohai Balázs

Zacher Gábor: A kötelező oltásnál a kormány úgy tett, mint Poncius Pilátus

Az oltatlanokra vonatkozó további korlátozásokra, és ennek rendőrségi ellenőrzésére lenne szükség, ugyanakkor nem kötelező oltás kell, hanem valódi kommunikáció a kórházi állapotokról a “nagy ködösítés” helyett – véli a hatvani kórház sürgősségi osztályának orvosa. Zacher Gábor egyetlen dologban azért egyetért Orbán Viktorral. Részletek.

Elnapolhatják a kórházak a halasztható műtéteket

A koronavírusról szóló hivatalos kormányzati oldalon kedden tájékoztattak arról, milyen intézkedésekkel igyekeznek felkészíteni a kórházakat a járvány felfutására. Íme.

Varga Mihály meghallgatását kérik az infláció miatt, a Fidesz válasza: Gyurcsány Ferenc

Míg a parlamenti költségvetési bizottság DK-s elnöke szeretné összehívni a testületet és a pénzügyminisztert követeli, a Fidesz reakciójában Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány Ferenc és Gyurcsány Ferenc mellett Márki-Zay Pétert vette elő. A DK álláspontjáról itt írnak, a Fidesz közleményét pedig erre a linkre kattintva olvashatod.

Magyar Közút Zrt.: Elkot*rjuk

MTI Fotó: Máthé Zoltán

A 32 000 kilométernyi országos közúthálózat üzemeltetését és fenntartását végző állami vállalatot annyira megihlette a Gyurcsány-mozi, hogy saját filmplakátot is készítettek a hókotró autóikkal, külön szöveges “stáblistájukban” a teljes arzenált felvonultatták, 2,9 millió liter kálcium-klorid oldattól az önjáró hómarókig. Részletek.

A volt fideszes képviselő, Gulyás Dénes lehülyézte Demeter Szilárdot

Gulyás, aki inkább mint operaénekes ismert, amely tevékenységét Kossuth-és Liszt Ferenc-díjjal is elismerték, de ezenkívül 20214-ig fideszes színekben politizált, kommentben ekézte a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatóját. Bővebben.

Kitört a botrány a Babes-Bolyai Tudományegyetemen egy idős professzor féktelen káromkodása után

A Facebookon jelent meg egy felvétel, amelyen Szamosközi István pszichológus látható, ahogy magából kikelve szórja a válogatott durvaságokat, amiért kolléganője 5 perc szünetet adott a hallgatóinak. Szamosközi bocsánatot kért, ugyanakkor az intézménnyel együtt nehezményezi, hogy a diákok a nyilvánossághoz fordultak. Videó.

Áder és Szijjártó kirúgott néhány nagykövetet, és titokzatos titulusokkal ajándékozott meg két szerencsést

Volt, akit a munkája elismerése mellett, és volt, akit anélkül küldött el az államfő a külügyminiszter előterjesztése nyomán. Áder János két személynek speciális feladatot adott. Bővebben.

Több hónappal a szülés után jöttek rá, hogy összecserélték két kaliforniai pár embrióit

DEA / L. RICCIARINI/De Agostini via Getty Images

Daphna Cardinale és férje, Alexander gyanúját, amelyet kisbabájuk váratlanul sötét bőrszíne okozott, eloszlatta a sikeres gyermekáldás öröme. Három hónappal a kislányok születése után DNS-teszt igazolta, hogy valami nem stimmel. A családok perelnek, a termékenységi klinika egyelőre hallgat. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, akkor ezt a cikket nézd meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Gulyás Gergely: Ami most történik, ahhoz nincs közöm, de ha...

képcím

Magyar Péter közös élő vitára hívja Orbánt és Gyurcsányt a...

képcím

Gyurcsány Ferenc nekiment Magyar Péternek, de a nevét egyszer se...