Weisz Fanninak elege van a rágalmazásokból, pereskedésen gondolkozik

Startlap - Startlap
A siket modellt folyamatosan támadják szíve választottja miatt.

Édesanyja hónapok óta támadja Weisz Fanit és férjét, Hajmásy Pétert az üzleti ügyeik és kapcsolatuk miatt. Nemrég megszólalt a siket modell egyik barátnője, aki azt állította, Péter egyszer a szeme láttára megütötte a lányt. Fanninak ez már kicsit sok volt, és nem zárja ki, hogy jogi útra tereli az ügyet – tudta meg a Blikk.

Weisz és Hajmásy öt éve vannak együtt, egy hónappal ezelőtt örök hűséget esküdtek egymásnak, és már a családalapítást fontolgatják. Nem csoda, ha a modell rosszul viseli, hogy édesanyja mindenhol arról mesél, hogy Péter átmosta Fanni agyát és manipulálja őt. Sőt, Lénárt Ágnes lánya állítólagos adótartozásáról is többször nyilatkozott, miközben Fanni papírokkal tudja igazolni, hogy szó sincs ilyesmiről.

Az asszony Bochkor Gábornak a Music FM reggeli műsorában azt mondta, örülne, ha valaki segítene rendezni a kettejük közötti konfliktust, és leülne velük beszélni. A beszélgetésre talán most már Fanni is nyitott lenne.

Az egymás elfogadásán alapuló, békés megoldások hívei vagyunk és voltunk az eddigi, eredménytelen beszélgetések alkalmával is. Sajnos, az alaptalan vádaskodás soha nem vezetett sehova, reméljük, egy esetleges következő alkalommal ez elmarad

– fogalmazott a modell, aki barátnője vádaskodásaira is reagált. 

A Szabadi Diána által terjesztett rágalmazásról egyeztetünk az ügyvédünkkel, és nem zárjuk ki a peres eljárás lehetőségét

– írta a lapnak Weisz Fanni.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor kiábrándult kultúrharcosa beszólt: Romániában is...

képcím

Több embert túladagoltak vakcinával a Gottsegen György...

képcím

Százmilliókat kell fizetnie a NAV-nak egy német gyógyszergyárnak