VV Fanni édesanyja nekiment lánya feltételezett gyilkosának

Startlap - Startlap
Novozánszki Katalin egy indulatos kommentben fakadt ki. Bulvárösszefoglaló.

“Te senkiházi, B. László!” – VV Fanni édesanyja kikészült

Továbbra sem találják a 2,5 évvel ezelőtt eltűnt Novozánszki Fanni holttestét. A gyilkossággal gyanúsított B. László már nincs előzetesben, hanem házi őrizetben várja a bíróság döntését. A szomorú üggyel kapcsolatban egy jó ideje nem volt semmilyen hír, de a minap egy friss cikk alatt Novozánszki Fanni édesanyja kommentben fakadt ki, majd ügyvédje részletesebben is elmagyarázta az asszony álláspontját. Részletek itt.

Benedek Tibor 20 éves lánya meghatóan búcsúzott édesapjától

 A 20 éves Ginevra egy nagyon rövid üzenetet írt a Facebookon, amelyet erre a linkre kattintva nézhetsz meg.

A magánnyomozó Kozsóról: “Úgy viselkedett, mint valami szellemi fogyatékos”

Miután Kozsó áramlopási ügyében az Elektromos Művek egy magánnyomozót is bevetett, ő is megszólalt tanúként a bírósági tárgyaláson és elég érdekes dolgokat mondott. Részletek itt.

Müller Cecília egy mozdulattal lerázta magáról az összes cikizést: az országos tiszti főorvos elárulta, melyik a kedvenc mémje saját magáról

Fotó: MTI/kormany.hu/Botár Gergely

Müller Cecíliának nem volt könnyű dolga az elmúlt hónapok során: minden egyes nap sajtótájékoztatót kellett tartania, és akkor is beszélnie kellett, ha éppen nem volt miről. Kapott is rendesen a kritikákból, de most, hogy véget ért a sajtóesemények sora, egy kicsit kiengedhetett a szerepéből. Így hát csütörtök reggel elment a TV2 stúdiójába, ahol már jóval kötetlenebb hangulatban beszélt

Kaszás Géza nyíltan beszélt meddőségéről

Míg női oldalról számos cikk és interjú készül, arról kevés szó esik, hogy milyen egy férfi számára a meddőség. Ezért külön öröm, hogy Kaszás Géza az RTL Klub Reggelijében őszintén beszélt a saját kálváriájáról.

Ha a divat nem változott volna, akkor Szandi és férje 21 évvel ezelőtti esküvős képe akár ma is készülhetett volna

Pintácsi Alexandra és Bogdán Csaba a héten ünnepelte 21. házassági évfordulóját. Ennek alkalmából Szandi megosztott egy régi és egy új fotót, és érdekes módon a kettő között a ruhákat leszámítva alig van különbség. Kíváncsi vagy, mennyit változott a pár az évek során, és miként emlékezik vissza Szandi az esküvő napjára? Akkor itt folytasd az olvasást.

Nagy Ervin, két másik színész és a 20 éve ott dolgozó művészeti titkár egyszerre távoznak a Katonából

Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója csütörtökön közölte, hogy a társulat három tagja, plusz a színház egyik régi munkatársa is kilép. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Az megvan, milyen bomba nő volt Sütő Enikő 19 évesen, kezdő modellként?

A Fabulon reklámjával befutott manökenről nehéz elhinni, hogy ebben a hónapban fogja ünnepelni 61. születésnapját, mégis ez a helyzet. Nyilván nem véletlenül néz ki most is ellenállhatatlanul: Sütő Enikő már annak idején, amikor az Állami Artistaképző Intézetbe felvételizett, mindenkit levett a lábáról. Az alábbi cikkben egy szuper válogatást találsz a modell korai fotóiból, plusz egy videót, amelyen már alaposan benne van a korban, és amúgy bőrápolási tanácsokat osztogat.

Kóbor János exkluzív interjút adott

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Öt év munka után szeptemberben megjelenik az Omega Testamentum című dupla lemeze, amit már Kóbor János is nagyon vár. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenésszel, aki pont egy hónapja lett 77 éves, egy különleges podcastinerjú keretében beszélgettek örömről, bánatról, születésről és elmúlásról.

Kollányi Zsuzsit eljegyezték

Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy ismét gyermeket vár, friss posztjában pedig már a lánykérésről adott hírt, és a gyűrűt is megmutatta. Fotó és további részletek itt.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

Berki Mazsi egy 75 milliós luxusautót vezet

képcím

Lilu az OMSZ vezetőségének kirúgásáról: Ez még A tanúban is...