"Vlagyimir előre megy, nem hátra" - Bödőcs Tibor 9 percben feldobta a hétfőt

Startlap - Startlap
Gáspár Győző "felfelé lógott ki szellemileg a Békemenet első sorából", avagy Bödőcs Tibor az országgyűlési választás előtt. Bulvárösszefoglaló.

“Vlagyimir előre megy, nem hátra” – Bödőcs Tibor 9 percben feldobta a hétfőt

Ruszkik, haza, család beszédes címmel megjelent az interneten egy parádés részlet Bödőcs március 25-i előadásából, amelyben a vészesen közelgő április 3-i jeles nap előtt értékeli az elmúlt időszak főbb közéleti történéseit, a fókuszban az orosz-ukrán háborúval és a választással. De például Gáspár Győző sem maradt ki a jóból, aki “felfelé lógott ki szellemileg a Békemenet első sorából”. Íme a felvétel, melegen ajánljuk mindenkinek.

Bereczki Zoltán majdnem távozott fellépéséről: “Nem neveztem gyomorforgatónak a helyzetet, bár valóban annak tartom”

A Vas megyei Sében az utolsó pillanatban jött rá, hogy habár – állítása szerint – ezt előzetesen letagadták, egy kormánypárti kampányrendezvényre volt hivatalos. Bereczki azt mondja, csak a közönség, és a meghurcolástól való félelem miatt nem távozott. Bővebben.

Orbán Viktor szóviccel gratulált Magyarország új Oscar-díjas rendezőjének

A kormányfő rövidre és viccesre vette a figurát a Facebookon, amikor megemlékezett Sipos Zsuzsanna, a Dűnét jegyző filmes rendkívüli sikeréről. Bővebben.

Tóth Vera vőlegénye: “Megmenekült a vállalkozásunk”

A jegyespár több más közszereplővel egyetemben az orosz Sberbank bezárása miatt került nehéz helyzetbe. A héten ismét nyilatkoztak az ügyben, és kiderült, mi történt azóta, hogy bejelentették a bankszámlájuk zárolását, és hogyan sikerült végül elkerülniük a csődöt.

Nagy értékű budapesti lakást akart örökül hagyni Varnus Xavérra egy rajongó

YouTube/Kadarkai Endre

Az orgonaművész azonban nem fogadta el, és indoklása igazán sokat elárul a sztoriról: “dzsigoló nem vagyok”– közölte Varnus. Mi történt? Innen kiderül.

Tóth Gabi: Sokszor megkaptam azt a bókot, hogy nekem nemzetközi babérokra kéne törni, mert olyan a hangi adottságom

Tóth Gabi világhírnevére hiába is várunk, mert ő anyanyelvén szeret énekelni, ugyanis:

akkor érzem azt, hogy ennek van értelme, az egésznek, minden nehézségnek, bántásnak, amit kapok.

Az énekesnő méretes matyómintás mellényében egy egész interjút adott fontos gondolataiból. Videó.

Amikor a bimbótapasz, a horrorbaba és az eltévedt strandoló találkozik a meseszép Palvin Barbival: az Oscar legszebb és legcsúfabb ruhaválasztásai

Lili James sikkes prostituáltnak öltözött, és gyönyörű volt, a csupán 15 éves Saniyya Sidney egy csodás Armaniban egyedül annyit mosolygott, mint mindenki más együttvéve, Nicole Kidman egyszerre volt rémisztő és elegáns, Zendaya új szintre emelte a fehér blúz fogalmát, mások viszont kevésbé voltak ilyen sikeresek, már ami a megjelenésüket illette. Tracee Ellis Ross egyenesen röhejesen nézett ki méregdrága Carolina Herrera ruhájában, aminek felsőrésze két esetlen mellbimbótapaszt idézett, Maggie Gyllenhaal egy horror forgatásáról kiszökött zombinak tűnt, két R&B énekesnő viszont még Gyllenhaal szettjét is felülmúlva festett rendkívül idegenül, és sokkal inkább a tengerpartra valónak látszottak. GalériaMindeközben Palvin Barbara kettő darab tökéletes fekete estélyit is talált magának vasárnapra. Fotók.

Czutor Zoltán illegális munkákból tartotta fenn magát a gimnázium alatt

A Belmondo frontembere nem gyakran nyilatkozik róla, de 15 éves korában kíméletlenül megváltozott az élete, és gyakorlatilag teljesen egyedül maradt. Czutor Zoltán nehéz gyermekkoráról ebben a cikkben olvashatsz.

Először még a pofozkodó Will Smith is nevetett Chris Rock beszólásán, Amy Schumer elmondta a világ legjobb viccét Leonardo DiCaprióról

Aki esetleg lemaradt volna róla: Will Smith a magyar idő szerint hétfő hajnalban zajló 94. Oscar-gálán fogta magát, felment a színpadra, és lekevert egy pofont a házigazda Chris Rocknak, majd miután visszaült a helyére, még káromkodva ordított neki kicsit a székéből. A váratlan fordulat nem volt előzmény nélküli: elhangzott egy vicc Will Smith feleségének kopaszodást okozó betegségéről.

További érdekesség, hogy mennyi ember érezte úgy, mindenképpen meg kell szólaljon a dologról: Réz András esztéta bement a Reggelibe megvitatni az eseményeket, Sebestyén Balázs a rádióban értekezett a témáról, de még Krausz Gábor is kiposztolta véleményét a nagy pofozkodásról. De mi történt pontosan? Videón a jelenet. Akármekkorát is csattant Will Smith pofonja, szerintünk legalább ennyire szórakoztató pillanat volt, amikor Amy Schumer felment átvenni a saját Oscar-díját. Részletek.

(Címlapkép: YouTube/Bödőcs Tibor)

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak

képcím

Orbán a diáktüntetésekről: A törvényeket be kell tartani