Kiemelt Hírek 2021. július 29.

Vitray Tamás kritikája Hosszú bukásáról

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 29.
A legendás riporter nem rejtette véka alá véleményét, kimondta azt, ami a szívén volt. Délelőtt hírösszefoglaló.

Vitray Tamás: Méltatlan helyzetbe hozta saját magát Hosszú Katinka

MTI/Kovács Tamás

A magyar televíziózás máig népszerű alakja, aki 21 olimpiát közvetített pályafutása során, a Spirit FM Beszóló című interaktív közéleti rádiós műsorában mondta el kendőzetlen véleményét. Ha te is kíváncsi vagy rá, akkor csak ide kell kattintanod. 

Pintér nem találta túl jónak a kérdést Pegasus-ügyben, inkább finoman ráijesztett az újságíróra

Az RTL Klub Híradója a Karmelita kolostor előtt kapta mikrofon végre a belügyminisztert, de olyan reakciót váltottak ki belőle, amire nem igazán voltak felkészülve. A felvételt itt lehet megtekinteni.

Szabadságon lévő tanárok nyakába varrná a kormány a nyár végi oltások megszervezését

Fotó: Getty Images

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerdán este közleményben jelezte, hogy a kormány az iskolákat találná meg az oltások beadásának megszervezésével. Részletek

Fideszes alpolgármesterek civil szervezetei is kaptak egy új pályázati alapból

Jó pár Fidesz-közeli civil szervezetnek is jutott állami támogatás a 4 milliárdos keretösszegű „Városi Civil Alap” nevű, most először kiírt pályázat során. Bővebben

A szakszervezetek nem hagyják annyiban a sztrájkjog önkényes kormányzati korlátozását

A szakszervezetek szerint ugyanis a kormány ezzel újabb bizonyítékot adott arra, hogy ma Magyarországon a munkabeszüntetés alkotmányos jogának gyakorlását – ahol csak tudja – minden eszközzel ellehetetleníti. Hogy milyen messze is hajlandóak elmenni ez ügyben, az ebből a cikkből fog kiderülni. 

Ismét lehet jelentkezni az állami ingyenes informatikai képzésre

Már lehet jelentkezni az Újratervezés Programban második alkalommal meghirdetett informatikai képzésre. Részletek.

Országszerte lopják a kistestű kutyákat

Az elszaporodott lopásokra először a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentő Szervezete hívta fel a figyelmet saját közösségi oldalán. Rengetegen reagáltak azóta ezekre. Hogy mi is lehet a háttérben, azt ez a cikk tárgyalja. 

3 milliárdos kár a hazai autósok körében

A júliusi jégesők akkora kárt okoztak a magyar autóparkban, hogy még a szakemberek is meglepődtek. A Magyar Biztosítók Szövetsége is nyilatkozott az ügyben. Részletek

Időjárás: délkeleten hiába várjuk a felfrissülést

Fotó: Getty Images

Jelentős hőmérsékleti kontraszt alakul ki hazánk északnyugati és délkeleti tájai között a következő napokban. Mutatjuk, mire is számíthatunk az elkövetkezendő időszakban.

Keresés az oldalon