Világhírűvé vált Bálint gazda

Agyonvertek egy kutyát a balatoni kutyabarát szálláson, óriási létszámhiány a rendőröknél, albinó dámszarvast videóztak Magyarországon. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-20 18:22

Fotó: 24.hu / Farkas Norbert

Világhírű lett Bálint gazda: már a Reuters hírügynökség készített videót a 100 éves kertésszel

1919. július 28-án született, vagyis jövő vasárnap lesz százéves Bálint György. Ez alkalomból kereste őt fel a Reuters, amely egy videót is készített Bálint gazdával, Magyarország kedvenc kertészével, melyet innen érhetsz el te is.

Természeti csoda: albínó dámszarvast videóztak a Cserhátban

Fotó: iStock

A különleges és ritka példányt egy természetjáró hölgy kapta lencsevégre.: “Ugyanazt az életet élik, mint a többiek, nekünk embereknek mégis különlegesek, és még csak nem is tudják.” A páratlan állatról készült felvételtért csak ide kell kattintanod.

Agyonvertek egy kutyát a kutyabarát szálláson

Fotó: iStock

A krimibe illó történet Siófokon esett meg, egy kutyabarátnak mondott szálláson. Ráadásul az intézmény tulajdonos a gazdit sem kímélte, vagyis nem csak az ebnek esett neki vascsővel. A döbbenetes sztorit teljes részletességgel ide kattintva tudod elérni.

Jó lesz vigyázni: olyan számítógépes vírus terjed, ami frissítésnek álcázza magát

Fotó: iStock

Az adattolvaj kód első blikkre úgy néz ki, mintha a egy böngésző legújabb verziója lenne, azt állítva, hogy nélküle nem lehet elérni majd a netet.Aki viszont telepíti ezt az eszközt, azt kockáztatja, hogy az összes elmentett jelszavát kiadja a hackereknek. Hogy mire is érdemes ügyelni ezzel kapcsolatban, illetve melyik böngésző felhasználóit érintheti ez a veszély főként, azt ebből a cikkből tudhatod meg.

Morgolódnak a rendvédelmisek, óriási létszámhiány a rendőröknél

Fotó: Marjai János/24.hu

A rendvédelmi terület minden egyes szakmája bajban van a rendőröktől és a tűzoltóktól a pénzügyőrökön át a büntetés-végrehajtásig. A Belügyminisztériumban hetek óta dolgozik egy munkacsoport a megfelelő életpálya folytatásának kidolgozásán. Hogy jelenleg már mekkora is a gond, arról ez az írás nyújt részletesebb tájékoztatást.

Trehánysága miatt esett ki a vb-ről a magyar vívó

Dósa Dániel egy győzelem után a 32 között kapott ki, pedig jól kezdett a budapesti világbajnokságon. Bosszúsan nyilatkozott az MTI-nek a vereségéről: bár tudta mi fog következni riválisától, és azt is, neki mit kéne tennie, mégsem sikerült végrehajtania. Önmagát okolta, őszintén vallott egyik alapvető trehányságáról,amiről errefelé vallott sajátos szavaival.