Világhírűvé vált Bálint gazda

Startlap - Startlap
Agyonvertek egy kutyát a balatoni kutyabarát szálláson, óriási létszámhiány a rendőröknél, albinó dámszarvast videóztak Magyarországon. Esti hírösszefoglaló.

Világhírű lett Bálint gazda: már a Reuters hírügynökség készített videót a 100 éves kertésszel

1919. július 28-án született, vagyis jövő vasárnap lesz százéves Bálint György. Ez alkalomból kereste őt fel a Reuters, amely egy videót is készített Bálint gazdával, Magyarország kedvenc kertészével, melyet innen érhetsz el te is.

Természeti csoda: albínó dámszarvast videóztak a Cserhátban

Fotó: iStock

A különleges és ritka példányt egy természetjáró hölgy kapta lencsevégre.: “Ugyanazt az életet élik, mint a többiek, nekünk embereknek mégis különlegesek, és még csak nem is tudják.” A páratlan állatról készült felvételtért csak ide kell kattintanod.

Agyonvertek egy kutyát a kutyabarát szálláson

Fotó: iStock

A krimibe illó történet Siófokon esett meg, egy kutyabarátnak mondott szálláson. Ráadásul az intézmény tulajdonos a gazdit sem kímélte, vagyis nem csak az ebnek esett neki vascsővel. A döbbenetes sztorit teljes részletességgel ide kattintva tudod elérni.

Jó lesz vigyázni: olyan számítógépes vírus terjed, ami frissítésnek álcázza magát

Fotó: iStock

Az adattolvaj kód első blikkre úgy néz ki, mintha a egy böngésző legújabb verziója lenne, azt állítva, hogy nélküle nem lehet elérni majd a netet.Aki viszont telepíti ezt az eszközt, azt kockáztatja, hogy az összes elmentett jelszavát kiadja a hackereknek. Hogy mire is érdemes ügyelni ezzel kapcsolatban, illetve melyik böngésző felhasználóit érintheti ez a veszély főként, azt ebből a cikkből tudhatod meg.

Morgolódnak a rendvédelmisek, óriási létszámhiány a rendőröknél

Fotó: Marjai János/24.hu

A rendvédelmi terület minden egyes szakmája bajban van a rendőröktől és a tűzoltóktól a pénzügyőrökön át a büntetés-végrehajtásig. A Belügyminisztériumban hetek óta dolgozik egy munkacsoport a megfelelő életpálya folytatásának kidolgozásán. Hogy jelenleg már mekkora is a gond, arról ez az írás nyújt részletesebb tájékoztatást.

Trehánysága miatt esett ki a vb-ről a magyar vívó

Dósa Dániel egy győzelem után a 32 között kapott ki, pedig jól kezdett a budapesti világbajnokságon. Bosszúsan nyilatkozott az MTI-nek a vereségéről: bár tudta mi fog következni riválisától, és azt is, neki mit kéne tennie, mégsem sikerült végrehajtania. Önmagát okolta, őszintén vallott egyik alapvető trehányságáról,amiről errefelé vallott sajátos szavaival.

Ez is érdekelhet

képcím

Riasztást adott ki a Magyar Posta

képcím

444.hu: Völner rokonának és Rogán kabinetfőnökének is...

képcím

Orbán Viktor disznót vágott: "Errefelé még nem öltem disznót"