Videón jelentkezett be a két hónapja szült Rúzsa Magdi, a kislánya is megszólalt a felvételen

Startlap - Startlap
"Nagyon szépen zajlik az élet, Lujzi, Keve és Zalán nagyon cukik, szépen fejlődnek és egészségesek, mint a makk." Bulvárösszefoglaló.

Videón jelentkezett be a két hónapja szült Rúzsa Magdi, a kislánya is megszólalt a felvételen

A februárban hármas ikreknek életet adó énekesnő idén először nem tudott megjelenni a Richter Anna Díj átadásán, ezt a hiányosságát igyekezett pótolni a Facebookon. A felvételen új életéről és három kisbabájáról is mesélt, akik közül az egyik egyszer csak meg is szólalt. Íme a videó.

Norbi és Kis Grófó az RTL-en buzdít szavazásra, Orbán Viktor fotóval válaszolt

A csatorna egy héttel ezelőtt, Persze, hogy szavazok! címmel indított reklámkampányában már egy csomó híresség megszólalt, akik pártszimpátiájuk felfedése nélkül mondják el, miért fontos, hogy április 3-án mindannyian behúzzuk az ikszünket. Schobert Norbi saját családja és a politika viszonyáról, Kis Grófó pedig arról nyilatkozott, hogyan tudatosult benne a szavazás jelentősége. Néhány nappal később aztán Orbán Viktor falán hirtelen megjelent egy fénykép, amit elég nehéz volna másként értelmezni, mint üzenetként Kis Grófónak. Norbi rövid videója itt, Kis Grófó felvétele a miniszterelnök válaszával együtt erre a linkre kattintva található.

Többször sorba álltak a vendégek a magyar vadasért az Oscar-gálán

A világhírű séflegenda, Wolfgang Puck, akinek Budapesten is van étterme, 1995 óta felelős a díjátadó ételeiért. Idén először egy magyar szakács, Szántó István is vele tarthatott, aki hagyományos, hazai ételeket tálalt fel, Samuel L. Jackson legnagyobb örömére. Bővebben.

7 év sikertelen próbálkozás után jön a baba Cseh Lászlóéknál

A hírt Cseh László is megerősítette, s elárulta, kisfiú vagy kislány érkezik, és azt is, hogy mikorra várható a szülés. Részletek.

Sarolta hercegné élő közvetítésben grimaszolt egy nagyot Fülöp megemlékezésén

Samir Hussein/WireImage

Katalin és Vilmos egyetlen lánygyermeke azonnal a Westminster-apátságban kedden megrendezett ünnepség főszereplőjévé vált vicces viselkedésével. “Sarolta hercegnő annyira aranyos. Örülök, hogy nem nyomasztja a sok kamera körülötte” – írta az egyik néző. Videó.

Pataky Attilla csillagos ötöst ad a kormánynak, egy apró kritikai megjegyzéssel

A kormánypárti érzelmeit finoman szólva nyíltan vállaló Pataky szerint – néhány héttel ezelőtt orbános pólóban jelent meg még a tévében is – akad olyan terület, ahol “van még mit javítani”. De aztán gyorsan elmagyarázta, hogy emiatt sincsenek különösebb aggodalmai. Bővebben.

Meghalt Hildebrand István Kossuth-díjas operatőr, rendező, a nemzet művésze

Hildebrand a hatvanas évek legnépszerűbb, leglátványosabb produkcióiban dolgozhatott, alakjának a magyar filmtörténetben múlhatatlan jelentősége van. Habár az alkotás művészeti szempontból nem különösebben kiemelkedő, utolsó munkái közé tartozik az egyik legnépszerűbb magyar film, az 1980-ban készült A Pogány Madonna. Hildebrand István 93 éves volt – lenyűgöző munkásságáról és halála körülményeiről itt olvashatsz.

Sosem látott bikinis fotót mutatott a férje a terhes Nádai Anikóról

Hajmásy Péter és Nádai januárban a Karib-tengeren jártak, itt készült a felvétel a gyönyörű kismamáról. A büszke leendő apuka csak úgy kommentálta a dolgot: “itt még milyen picike volt a csoda pocak”. Fotó.

Szellő István és Gubík Ágnest együtt látták egy óbudai kifőzdében: “Úgy tűnik, a sors mégis egymásnak teremtette őket”

A híres szerelmespár hullámvölgyekkel teli, hat éven át tartó kapcsolata tavaly ért véget, de nagyon úgy tűnik, hogy újra összejöttek egymással. További információkért katt ide.

Sarah Jessica Parker mindenkit meglepett: a vörös szőnyegen mutatta meg alig látott gyerekeit

Bruce Glikas/WireImage

A Szex és New York folytatásával ismét a hírek fősodrába bekerülő színésznő nem csak az HBO-nak dolgozik, egy új darabja premierjére is sor került a Broadwayen. Erre az eseményre érkezett a Parker-Broderick család teljes létszámmal, ami tekintve, hogy Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick gyermekei gyakorlatilag sosem szerepelnek a nyilvánosság előtt, mindenképp váratlan jelenés volt. Galéria.

(Címlapkép: MTI/Mohai Balázs)

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Orbán: Minden magyarban van egy kis Petőfi

képcím

Tíz gyerek sérült meg az M1-es tömegbalesetben - képeken a hét...