Videók kerültek elő Merkely Béláról, ahogy fiatal lányokkal bulizik

Startlap - Startlap
"Én, a Semmelweis Egyetem rektora, a mai napon rektori utasításba adom, hogy cheerleaderek az első számú sporttá emelkednek az egyetemen, és a cheerleaderek a legmagasabb elismerésben részesülnek." Esti hírösszefoglaló.

Videók kerültek elő Merkely Béláról, ahogy fiatal lányokkal bulizik

A Semmelweis Egyetem rektoráról két felvétel készült, valószínűsíthetően mindkettőn ugyanazzal a vörös ruhás lánnyal látható, az egyiken tánc közben, a másik videón pedig különös gondolatait mondja a kamerába. Íme a felvételek.

Lázár és Márki-Zay közös sajtótájékoztatót tartott a “puskaporos” hangulatú találkozó után

Háborús hasonlatok, kölcsönös udvariaskodás és nagy ígéretek a jellemezték a hódmezővásárhelyi politikusok első megbeszélését, mint kiderült, lesz még folytatás. Amikor Márki-Zay kifejtette, reméli, országosan is követik a példát, Lázár annyit mondott, “ne menjünk ilyen messzire”. Abban viszont mindenki egyetértett, hogy Gyurcsány Ferenccel nem kívánnak tárgyalni.Bővebben.

Félmilliárdos csalás miatt letartóztatták a Magyar Pünkösdi Egyház szervezetének vezetőit

A békéscsabai központú Közösségi Misszió ügyvezetőjeként tevékenykedő dr. V. Gy.-t és dr. V. K.-t üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással, pénzmosással és hamis magánokirat felhasználásával is vádolják. A Magyar Pünkösdi Egyházat hiába kérdezték az ügyről, nem reagáltak. Az esetről itt írnak.

24.hu: A tisztségek osztogatásakor büntette a Fidesz az ellenzéket, akik az alaptörvény kidobásáról beszéltek

Valójában Kocsiséknak az fájna, ha a jegyzőségért járó pénzt – ahogy ígértem – nem zsebre raknám, hanem beleforgatnám abba, hogy közösséget építsünk Józsefvárosban

– közölte Jámbor András, aki nyíltan megmondta, csak a pénz miatt pályázik a jegyzői pozícióra, és hozzátette, a szokásjog szerint a kérdésről nem Kövér Lászlónak kellene döntenie. A lap információi szerint Jámbor Andráson túl két DK-s politikus érintett, akiknek az Országgyűlés hétfői alakuló ülésén nyíltan megmondták, hogy az alkotmányos rend elleni lázítás miatt nem lehetnek parlamenti tisztségviselők. Mi történt? Innen kiderül.

Ötmilliárd forintba került, hogy a kormány körbekampányolja az országot a gyermekvédelmi népszavazással

MTI/Koszticsák Szilárd

Az összeg kiszámítása során azt, hogy a közösségi média felületein mennyit költöttek közpénzből a reklámra, amely aztán így is egy érvénytelen népszavazással zárult, figyelembe sem vették. További információkért katt ide.

Karikó Katalin a Magyar Tudományos Akadémia Tiszteleti tagja lett

Háromévente ül össze az MTA az Akadémikusok Gyűlésén, hogy megválassza levelező, rendes, külső és tiszteleti tagjait. Az idei évben megnevezett 100 új akadémikus között továbbra is mindösszesen 13 nő. Részletek.

Országos hódtérkép készül

Allison Shelley/Getty Images

A lakossági megfigyelések segítségével alkotott HódTérképre már több száz feltöltés érkezett számos különféle helyszínről. Az ember és hód együttélése nem zökkenőmentes, ugyanakkor a hódok munkája és az általuk létrehozott élőhelyek roppant értékesek lehetnek. Az új térkép számára ambiciózus célt jelöltek ki a kutatók: ha minden jól megy, jön az országos hódstratégia. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

1,29 milliárd eurót költ Bécs, hogy ne függjenek többé a földgáztól

Ez közel 500 milliárd magyar forintnak felel meg, de “minden egyes euró, amit felhasználunk hosszú távon függetlenséget, klímavédelmet és árstabilitást hoz a bécsieknek” – jelentette ki a Wien Energie ügyvezető tanácsának elnöke. Részletek.

(Címlapkép forrása: Reddit/AvailableTotal8572; YouTube/Szeged365)

Ez is érdekelhet

képcím

Lázár hadat üzent a külföldi építőipari cégeknek

képcím

Lázár kirúgta a GYSEV osztrák vezérigazgató-helyettesét

képcím

Az államtitkár elmondta, mi szükséges ahhoz, hogy eltöröljék...