Videó: György herceg majd' kiugrott a bőréből, olyan izgatottan szurkolt

Eleve vidám gyerek, de még soha korábban nem láttuk ilyen boldognak. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-07 13:48

Fotó: Stephen Pond/Getty Images

Még sosem láttuk ilyen vidámnak György herceget: focimeccsen járt, ahol majd’ kiugrott a bőréből szurkolás közben – videó

György herceg átlagos gyereknek semmiképp sem mondható, hiszen minden esélye megvan arra, hogy egy nap az Egyesült Királyság és a nemzetközösségi királyságok uralkodója legyen. De amennyiben ettől képesek vagyunk eltekinteni, akkor csak egy mosolygós kisfiút látunk, jókora réssel a fogai között, aki amúgy nagyon szereti a focit. Amikor pedig a szülei elvitték egy meccsre, pont olyan kitörő örömmel szurkolt, ahogy egy hatéves szokott, amikor nagyon izgalomba jön. Erről van videó is, itt.

“Bár mondhatnám, hogy ugyanolyan úszás volt ez, mint a többi, de nem lenne igaz” – ez történt, amikor válásuk után először találkozott Hosszú Katinkával Shane Tusup 

A Duna Arénában rendezett Úszó Világkupa-sorozat budapesti állomásának bulvárszempontból különleges jelentősége volt: ezen az eseményen találkozott először Hosszú Katinka volt férjével a válóper után, immár ellenfélként. A sajtó munkatársai nem csupán a sporteredményeket figyelték, hanem az egykori házastársakat is, akik nem várt módon viselkedtek egymással. Ebben a cikkben beszámolnak arról, hogyan kezelte a helyzetet Tusup és Hosszú, az utóbbi röviden nyilatkozik is arról, milyen élmény volt számára a találkozás. 

“Van hova felzárkózni” – állapította meg a konditeremben Kiss Ramóna, miután fia születése óta először ment le edzeni, pedig ránézésre olyan, mintha sosem hagyta volna abba a gyúrást

Kiss Ramóna 8 és fél hónapja nem járt az edzőteremben, de hétfőn lement gyúrni, és megállapította, hogy nincs formában. Ezt az Instáján közölte egy tükrös technikával készült fotóval együtt, ahol mellékesen a férjének is üzent az ebédet illetően. De 8 és fél hónap ide vagy oda, kevés olyan ember akadhat, aki nem lenne elégedett Kiss Ramóna mostani, szülés utáni, edzetlen formájával.

Az orvos szerint L.L. Junior kisfiának a tragikus baleset idején otthon lett volna a helye

Megszólalt egy orvos L.L. Junior kisfia halálának az ügyében, és elmondta: Dávidnak otthon kellett volna pihennie aznap, amikor elgázolta az autó, és a helyszínen életét vesztette. A gyermeknek ugyanis műtétje volt, édesapja is a kórházban látta utóljára a kisfiút. Erről ő maga mesél kattintás után, ahol arra is fény derül, hogy pontosan miért lett volna ágyban a helye Dávidnak azon a végzetes napon.

Beköszöntött az október, mit volt mit tenni, Tolvai Reninek meg kellett nyitnia a karácsonyt egy olyan piros klippel, amitől kiég a retinád

Tolvai Reni vélhetően nem a nők tárgyiasítása ellen küzdene legfrissebb, émelyítően piros kliprészletével, amelyben még a zenekar is csupa nőből áll, természetesen talpig pirosban, és a szaxofonos lány neccharisnyás combja az énekesnő után a második legfontosabb szereplő. Ehelyett inkább máris beleállt a karácsonyba, vörös bundában. Hogy pontosan kit idézve, nem világos, nekünk Marilyn Monroe ugrik be, másoknak viszont Mariah Carey. Ha duzzogni akarsz a korai karácsonyi lázon, akkor azért, ha már nagyon várod a Jézuskát, akkor azért, ha pedig csak szeretnéd megnézni, hogyan illegeti magát Tolvai Mariah Carey-ként és/vagy Marilyn Monroe-ként, akkor meg azért kattints.

Így reagált Rékasi Károly azoknak, akik bírálják politikai törekvéseit

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A legjobb helyen , a legjobb emberrel❤️ @hotelsilvanus #rekasikaroly

Pikali Gerda (@pikaligerda) által megosztott bejegyzés,

Terry Black gyerekeinek már a kutyáikról is le kellett mondaniuk

Még gyorssegélyt sem kaptunk, és apu temetésére sincs pénzünk

– mondja a pár héttel ezelőtt elhunyt Terry Black nagyobbik gyermeke, Dani, amikor arról mesél, miként döntöttek a csivaváik sorsáról. Ha szeretnéd tudni, hova kerül a két kutyus, és hogyan érinti ez a gyerekeket, akkor olvass tovább!

“Vadon Jani milyen fűnyírót használ otthon?” – íme a legdurvább kérdések magyar hírességekről a gyakorikerdesek.hu-ról, ahol még Ranschburg Jenő is egy mondatba kerül Rubint Rékával

Ha sokat használod a Google-t, hamar rájössz, hogy a gyakorikerdesek.hu egy csodálatos hely, ahol érthetetlen módon tényleg mindent megkérdeznek az emberek. Az alábbi cikkben egy válogatást találsz azokból a kérdésekből, amelyek ismert hazai emberekről íródtak, és nem kicsit meglepőek.

“Döntöttem, lépnem kell! Fájdalom nélkül, önfeledten akarok élni” – Schobert Norbit újra megműtik

Sok évvel ezelőtt Schobert Norbi durva sportbalesetet szenvedett, ami miatt a mai napig iszonyú fájdalmak kínozzák. Annak érdekében, hogy újra teljes életet élhessen, Schobert a műtét mellett döntött. Az operációról, a régi balesetről, és arról, miként vezette el őt ez a sérülés élete fő tevékenységéhez, az alábbi cikkben beszél Schobert.

Szilágyi Liliána romantikus szerelmi vallomást posztolt

Szilágyi Liliána nem akarja titkolni, hogy tele van a szíve szerelemmel: az úszó az Instagramon mesélte el mindenkinek, mit érez, és egy közös fotót is mellékelt a szöveghez.

Mai nap hírei

Civil kör: Ez már egy nyílt háború

demokrata.hu5 órája

Újabb katasztrófával számolhatnak Csernobilban: izzik az erőmű eltemetett reaktora

life.hu5 órája

„Közölték, hogy »ratyikat« nem szeretnének ide felvenni” – LMBTQ-emberként a munka világában

wmn.hu6 órája

Egy újabb állam engedélyezte a sortűz általi halált

napmintnap.com9 órája

A WHO most kimondta, amit Magyarország már hónapokkal ezelőtt tudott

hirado.hu15 órája

Kilences ikreknek adott életet egy 25 éves anyuka

drivemebaby.hu18 órája

Három perc alatt fordított a Honvéd ellen a pontrekordot döntő Ferencváros

m4sport.hu18 órája

Több kormánytag is kiállt a testalkata miatt gúnyolt Orbán Viktor mellett

444.hu19 órája