Kiemelt Hírek 2018. november 05.

Verekedés tört ki, vér is folyt a WizzAir London-Budapest járatán

Startlap Kiemelt Hírek 2018. november 05.
Egy szemtanú számolt be az esetről.

Két férfi összeverekedett hétfőn hajnalban a WizzAir Londonból Budapestre tartó járatán – számolt be az esetről az Index egyik olvasója.

Általában zenét hallgatok a repülőgépen, így nem tudom, hogy kezdődött a dolog, én már csak arra figyeltem fel és fordultam hátra, hogy két fiatal, feltehetően orosz férfi hangosan kiabál, majd az egyikük beveri a másik orrát. A férfi vérezni kezdett, végül már mindkét férfi tiszta véres volt

– mesélte a lány a lapnak.

A beszámoló szerint a stewardessek profin intézkedtek, a vérző férfi orrát tamponálták, és próbálták nyugtatni a feleket. Landolás után rendőrök érkeztek a  gépre, és levezették a két fiatalt.

Egyikük, az az agresszívebb, ellenállást tanúsított. A lépcsőn le kellett tessékelni, egy másik utas szerint kényszerzubbonyban vitték el. A rendőrök aztán visszajöttek, és szóltak a stewardesseknek, hogy hagyják úgy a helyszínt

– mesélte a szemtanú.

Az Index az esetről megkérdezte a rendőrséget, akik válaszukban azt írták, hogy az ügyben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A két férfi lett állampolgárságú volt, őrizetbe vették őket, elszámoltatásuk folyamatban van.

Keresés az oldalon